buro voor tarot© Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden Centre Al Forqane | Croissant Rouge Européen

Home.shop.Specials.Dagkaarten.Opleidingen.Cursussen.Workshops.Consult.Druiden.Contact.

buro voor tarot

Tarot en NLP
We gebruiken Tarot en NLP als we iets in ons leven tegenkomen dat we graag anders zouden willen zien. Als het niet goed met ons gaat proberen we met behulp van Tarot of NLP een manier te vinden om ons leven te veranderen, of om tenminste inzicht te krijgen in het proces dat aan de gang is. Het zou kunnen dat we in een patroon zijn vervallen dat vroeger een juiste weg voor ons was, maar dat we op dit moment iets anders nodig hebben. NLP is er op gericht om het oude ongewenste patroon te leren herkennen en om vervolgens ons onderbewuste aan te leren om het programma dat we als vanzelf gebruiken, te veranderen.
Zowel de Tarot als NLP werken met on(der)bewuste processen. Door het trekken van een tarotkaart krijgen we een beeld van het proces dat gaande is, een proces dat we met NLP ook proberen te ontdekken.
De combinatie van deze twee geeft snelle en krachtige resultaten.
De Tarot beschrijft met haar 78 kaarten alle aspecten van het leven en als we een kaart trekken dan is dit een boodschap van ons onderbewuste aan ons bewuste zelf. NLP maakt gebruik van een gesprekstechniek die rechtstreeks het on(der)bewuste aanspreekt. Daarmee sluiten Tarot en NLP naadloos op elkaar aan.
Toch zijn er aanpassingen in de werkwijze nodig om beide te kunnen combineren. Bovendien dient de kennis van beide systemen aanwezig te zijn.
Voor Wie?
Om deze cursus te kunnen volgen is  kennis van de tarot noodzakelijk.  Ervaring met “vraag—stellende”gesprekstechniek een pre.
Indeling.

Praktisch.

Marin vd Akker.

aanmelden Tarot en NLP.