buro voor tarot© Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden Centre Al Forqane | Croissant Rouge Européen | La Lumière du Monde

buro voor tarot

Zaterdag 27 augustus 2016 Open Dag


Excursie:  Keltische Heuvels
ringfort, grafheuvels en krachtplaatsen


Wie denkt dat Keltische heiligdommen alleen te vinden zijn in Bretagne, Engeland of Ierland, zal blij verrast zijn te horen dat deze magische plaatsen ook in Nederland ervaren kunnen worden. Op dezelfde breedtegraad als Stonehenge is een complex van grafheuvels en een ringfort gesitueerd op een kruispunt van leylijnen, welke zeker de moeite waard zijn om door iedere druïde en wicca gezien en ervaren te worden. Tijdens deze excursie bezoeken we plekken waar de oude Kelten in onze streken zo’n 4000 jaar geleden hun ceremoniën vierden. Zo gaan we o.a. naar een prachtig ringfort met een dubbele ring, midden in het bos, waar we de energie van de aarde kunnen ervaren. Geschreven geschiedenis uit deze tijd is niet voorhanden, maar soms komen we aanwijzingen uit dit verre verleden tegen aan de hand van volksverhalen en de namen van straten en plaatsen in het landschap.

Door meditatief deze plaatsen te bezoeken kan de oorspronkelijke energie van deze bijzondere natuurplekken nog steeds krachtig worden ervaren.

We bezoeken de plekken al ‘carpoolend’,

maar hou wel rekening met enkele, te lopen, kilometers.Datum  24 april en 3 mei 2016  aanvang 11.00 uur

  o.l.v. Jurre Yntema aantal deelnemers 8 - 20 personen

kosten €  35,- per persoon  incl. Het boek Brabant, Hemel op Aarde

Er zijn wichelroede's beschikbaar om de energie van de aarde vast te kunnen stellen

Verzamelen : Goeseelsstraat 11, 4817 MV  Breda

benodigdheden eten en drinken voor onderweg, evt. je wichelroede

vooraf aanmelden op www.burovoortarot.nl is noodzakelijk

indien mogelijk graag met vermelding van GSM nummer

aanmelden