buro voor tarot© Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden Centre Al Forqane | Croissant Rouge Européen | La Lumière du Monde

buro voor tarot

Zaterdag 27 augustus 2016 Open Dag

Telefonisch bel mij terug Consult

Een telefonisch tarot consult behoort ook tot de mogelijkheden.


Wij maken hierbij geen gebruik van betaalde telefoonnummers maar bellen je terug op het door jou gewenste tijdstip.


Hoe werkt het bel me terug Consult?

Je boekt een consult in onze webshop voor een bepaald dagdeel. In de webshop reken je vervolgens af en bij het scherm waarin je je gegevens invult zorg je er voor dat ook je telefoonnummer waarop je teruggebeld wilt worden vermeld is.

Wij krijgen vervolgens van de webshop een mailtje dat je graag terug gebeld wilt worden voor een consult. Hou er bij het bepalen van het dagdeel rekening mee dat er zo enige tijd voorbij kan gaan voor wij het mailtje hebben uitgelezen, en dus weten dat jij terug gebeld wilt worden.


Bij iedere consulent zijn de dagdelen waarop hij of zij terug kan bellen vermeld, dit kan dus voor iedere consulent variëren.

Wat kost een telefonisch Consult

Voor een telefonisch consult betaal je € 14,- per 20 minuten dit is € 0,70 per minuut en daarmee aanzienlijk goedkoper dan de 0800 nummers. Bovendien hoef je niet steeds te kijken of je favoriete consulent beschikbaar is en je weet dat het nooit meer kost dan wat je reeds hebt betaald, geen verrassing aan het eind van de maand als je je telefoonrekening krijgt.

Klik op deze link om een consult te boeken.