buro voor tarot© Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden Centre Al Forqane | Croissant Rouge Européen

Home.Specials.Dagkaarten.Opleidingen.Cursussen.Workshops.Consult.Druiden.Contact.

buro voor tarot

11-03-2012 tarot-doe-middag voor tarot ‘gebruikers’

22-04-2012 workshop: Psyche & Gezondheid

 ‘gebruikers’

TarotGids

Philip Carr-Comm

Het Mysterie van de Druïden

Het spirituele pad van de Druïde leidt ons door de pracht en de rijkdom van de natuur naar de kern van ons wezen

De oude wijsheid van de Druïden is de bron van inspiratie voor de westerse spirituele traditie. In het verleden waren de Druïden de magiërs en de dichters, raadgevers, genezers, sjamanen en filosofen. Ze leefden in harmonie met de aarde en de seizoenen. De magische energie van de natuurlijke wereld was hun inspiratiebron.

De wijsheid van de Druïden inspireert ook vandaag de dag vele mensen over de hele wereld in hun spirituele zoektocht. In dit boek neemt Philip Carr-Gomm ons mee naar de heilige boomcirkel van de Druïden. Hij laat ons zien hoe we ons leven kunnen verdiepen en verrijken door onze verbinding met de natuurlijke wereld.

Onderwerpen die in dit boek worden besproken:

v De oude geschiedenis van de Druïden

v De verschillende Ordes van Barden, Ovaten en Druïden

v Ceremoniën

v Steencirkels, leylijnen en sterren

v De verborgen betekeneis van bomen en dieren

v De relatie tussen Druidry en Wicca

Philip Carr-Gomm is de gekozen leider van de Orde van Barden, Ovaten en Druïden.

Prijs € 16 geen verzendkosten

Uitgegeven door: buro voor tarot uitgeverij ISBN nummer 90-77153-09-8

Recensie:

De traditie van de Druiden vertegenwoordigt een van de oerbronnen in de Westerse filosofische cultuur. De kennis van de oude Kelten in Gallie en op de Britse eilanden is in deze tijd actueel omdat er wordt uitgegaan van een holistisch wereldbeeld, waarin vooral de schoonheid van de natuur wordt geeerd. De klassieke Druiden kennen een indeling in drie groepen, te weten de Barden, Ovaten en Druiden met elk specifieke functies, taken en opleidingstrajecten. De auteur gaat op erudiete wijze in op de geschiedenis van deze mysterieschool. Het doel van de Orde is tweeerlei. Het eerste doel is om op individueel niveau spiritualiteit en artisticiteit te ontwikkelen, terwijl het tweede doel is gericht op het esoterisch en exoterisch werken met de natuur. De verbondenheid tussen de mens en de geestelijke en fysieke wereld komt tot uitdrukking in de jaarfeesten. Het zorgvuldige taalgebruik is kort en bondig. Een woordenlijst, notenregister, index, en bronnen en aanbevelingen besluiten dit voor een breed publiek bestemde boekje, dat summier in zwart-wit is geillustreerd. De auteur is de gekozen leider van de Orde der Barden, Ovaten en Druiden.
(Biblion recensie, Ruud Booms)

 

De Orde van Barden, Ovaten en Druïden heeft een schriftelijke Opleiding. Vraag een introductiepakket aan door overmaking van 18 euro op rekeningnummer 5734.33.046 ten name van buro voor tarot te Rijen o.v.v. Intropakket OBOD en naam en adres.

Kijk ook  op www.druiden.info

shop.
TarotGids.
Walewein.
De Sprookjesgrot.
Voyager Tarot set.
Spirituele Groei.
Pad van de Druide.
Mysterie.
PlantenOrakel.
4E_boek.