buro voor tarot© Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden Centre Al Forqane | Croissant Rouge Européen

Home.Specials.Dagkaarten.Opleidingen.Cursussen.Workshops.Consult.Druiden.Contact.

buro voor tarot

11-03-2012 tarot-doe-middag voor tarot ‘gebruikers’

22-04-2012 workshop: Psyche & Gezondheid

 ‘gebruikers’

TarotGids

Opvolger van het veelgeprezen Het dierenorakel der druïden
Gebaseerd op Keltische folklore en mythologie

Het plantenorakel der druïden is de langverwachte pendant van het veelgeprezen Het dierenorakel der druïden, dat tien jaar geleden het licht zag. Ook deze nieuwe orakelset van Philip en Stephanie Carr-Gomm is geïllustreerd door Will Worthington. Aan de hand van zesendertig grote kaarten brengen de auteurs de oude Keltische folklore en mythologie weer tot leven. De kwaliteiten van iedere plant vormen de basis van dit orakel, dat je kunt raadplegen voor het verkrijgen van wijsheid, leiding en inspiratie. Planten, bloemen, kruiden en paddenstoelen worden in de traditie van de druïden als heilig gezien en komen veelvuldig voor in mythen en legenden.
Zo werd agrimonie, in de volksmond drakenbloed of zangerskruid geheten, ook ‘smart der druïden’ genoemd, terwijl nadere beschouwing leert dat de druïden dit kruid juist gebruikten ter bestrijding van kwade geesten.
Iedere kaart is een geschilderd landschap waarin de plant is weergegeven in zijn natuurlijke habitat. Alle details worden in het begeleidende tekstboek uit de doeken gedaan.
In het boek komen zes legmethoden uitvoerig aan bod, van het Pentagram tot het Kruis van Brighid. Van alle planten worden zowel de Nederlandse als de Latijnse en Keltische naam gegeven – bijvoorbeeld: Maretak (Viscum album), Druidh-lus.

Philip en Stephanie Carr-Gomm
Het plantenorakel der druïden
€ 19,95
Orakelset: 36 fraai geïllustreerde kaarten, 3 blanco kaarten en een instructieboek
(boek: 20,6 x 14,9 cm, 144 blz., paperback; kaarten: 10,3 x 14,9 cm; doos: 15,2 x 20,9 cm)

Vertaald door Wim van der Zwan
isbn 978 90 6963 802 7
altamira-becht Orakels

We sturen het plantenorakel toe wanneer je 19,95 vermeerderd met 3 euro verzendkosten, dus in totaal 22,95 overmaakt naar rekeningnummer
5734 33046 t.n.v. buro voor tarot te Rijen
Voor Belgische rekeninghouders:
Bankrekening 005-439 4703-13 t.n.v. Jurre Yntema, Postbus 142, NL-5120 AC Rijen

shop.
TarotGids.
Walewein.
De Sprookjesgrot.
Voyager Tarot set.
Spirituele Groei.
Pad van de Druide.
Mysterie.
PlantenOrakel.
4E_boek.