buro voor tarot© Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden Centre Al Forqane | Croissant Rouge Européen | La Lumière du Monde

buro voor tarot

Zaterdag 27 augustus 2016 Open Dag

Klein Opslag

Een deel van onze werkzaamheden voeren we sinds enkele maanden thuis uit, hierdoor is in de hal ruimte gekomen. Deze willen we aanbieden voor “klein opslag” Heb je tijdelijk (of voor langere termijn) opslagruimte nodig voor je spullen dan hebben wij daar de ruimte voor.

Hoe werkt het?

Al je spullen dienen liefst verpakt te zijn in dozen. Deze worden op een pallet in de hal voor jou bewaard. De dozen stellen we evt. Tegen een borg van € 3 per stuk beschikbaar. Indien de dozen na gebruik weer bruikbaar terug komen (zonder tape, tekst enz) dan krijg je de borg weer terug.

RESERVEREN kan door 0765811743 te bellen

Hoe duur is het?

Per m3 zijn de kosten € 16,- per maand, zonder inschrijfkosten.

Minimale huurperiode 1 maand. Je kunt de spullen weer eerder ophalen, doch dan geldt het tarief van een maand.

Het contract wordt beëindigd door het ophalen van de spullen, waarbij geldt dat de kosten voor een gedeelte van maand gelden als voor een hele maand. Het is dus voordelig om het op te halen aan het eind van de maand, dit om de administratie zo eenvoudig mogelijk te houden.

Betaling door automatische incasso. Indien er twee maanden niet kon worden betaald, zijn we gerechtigd de spullen te verwijderen.

Er kunnen in verband met de verzekering alleen ongevaarlijke, reukloze, droge spullen worden opgeslagen.

RESERVEREN kan door 0765811743 te bellen