buro voor tarot© Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden Centre Al Forqane | Croissant Rouge Européen | La Lumière du Monde

buro voor tarot

Zaterdag 27 augustus 2016 Open Dag

Marseille Tarot

Door George Mensink


De grote Arcana van de Marseille Tarot biedt een prachtig systeem aan om uit de cirkel van het materialisme te ontsnappen en via de cirkel van zelfreflexie terug te keren naar de universele baarmoeder/christus bewustzijn.

De dwaas neemt een bijzondere positie in in dit systeem. Hij is de buitenstaander, het kind wat onbevangen kijkt naar de wereld van de grote mensen. Tevens is hij capabel om zich te verplaasten naar elke positie in dit systeem.

Tijdens deze avond ga ik dieper in op het systeem van de grote arcana van de Marseille Tarot. Dit systeem laat iets unieks zien, wat niet zichtbaar is in de meeste andere Tarot Decks. Het laat ook zien waarom het logisch is dat de Kracht kaart het nummer 11 draagt en 
Gerechtigheid 8.

Kortom een boeiende avond alwaar je kunt ontdekken hoe en waar jij op dit moment in het leven staat en hoe je daar verandering in kunt brengen.


kosten 20 euro


meer info en reserveren

www.facebook.com/hetdonkseoog
zondag
20 december 2015
aanvang 11.30

Maximaal 12 personen
locatie Buro voor Tarot
Goeseelsstraat 11
4817 MV Breda