Kaarten trekken buro voor tarot Doe de Vier Elementen Test   
   BASISCURSUS VIA DE E-MAIL         MONDELINGE TAROT CURSUSSEN             BEROEPSOPLEIDING TAROT MEDIATOR   

DruidCraft Tarot van de Druïden                

Beroepsopleiding Tarot Mediator                           Doel en Talenten  - Workshop

Basiscursus Tarot vanaf € 11,- per maand PER POST OF E-MAIL  Rider Waite    Kabbalistische Horoscoop

Wil op de hoogte blijven van onze activiteiten?
abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief:
Voornaam:           
Achternaam:                      

e-mail adres:           

   Start English Aanmelding Prijs en korting Inhoud vragen Dagkaart                        

 Voyager Tarot Opleiding

Onder auspiciën van James Wanless

 

Voyager: de nieuwe Tarot

Tarot leren duiden

Wat zijn de mogelijkheden van Tarot?

Tarot Carrière

Meer Informatie opvragen

 

De Star Tree opleiding is ontworpen om je te begeleiden op een belangrijk gebied van spirituele groei: de eerbiedwaardige kunst van het werken met de Tarot en het duiden van haar symboliek. Je leert de symbolen te interpreteren voor jezelf, voor anderen en voor iedere vraag die er bij je opkomt. Je leert een reeks van duidingtechnieken en je gaat de symbolen begrijpen, ook in verband met andere groei systemen.

Door deze opleiding te volbrengen en de diploma’s te behalen, zul je een proces van diepe zelf-transformatie ondervinden. Het juist leren omgaan met de Tarot is een hogere vorm van Yoga. De wijze waarop je met de Tarot omgaat is op een directe wijze symbolisch voor jezelf, voor wie je bent. Jouw werken met de Tarot is een directe manifestatie van jouw bewustzijn. De Star Tree Opleiding geeft een scala van technieken die je kunt gebruiken voor het duiden van de Tarot. Als gevolg hiervan word je veelzijdiger en je bewustzijn wordt completer.

 Voyager: De Nieuwe Tarot

Voyager bevat de principes en de gebruiken van de Egyptische en middeleeuwse vormen van Tarot. De Voyager Tarot heeft echter de Tarot meegenomen naar een groter universum dan dat van de ouden. Voyager maakt gebruikt van symbolen waarvan men vroeger nog niet had gehoord. Voyager sluit aan bij een groter wetenschappelijk en cultureel begrip van onszelf en van de wereld.  Voyager schildert onze aard in het licht van ontdekkingen in de microbiologie en astrofysica, en in psychologie en metafysica. Voyager schildert de menselijke wereldgemeenschap waar we allen deel van uitmaken.

begin

 

Tarot leren duiden

Om de Tarot te kunnen duiden moet je eerst de basale betekenissen van de kaartsymbolen leren kennen.

De kaarten representeren de belangrijkste leerstellingen van deze filosofie. Als je niet over de basiskennis van de kaarten beschikt, dan ben je strikt genomen niet in staat om de Tarot te duiden.

 

De opleiding voorziet je van begrijpelijke en gedetailleerde beschrijvingen van alle Voyager kaarten. In aanvulling hierop kun je andere boeken over Tarot of symboliek raad­plegen.

Alle boeken die op de oude traditie zijn gebaseerd zijn bruikbaar.

Tarot heeft, evenals ieder systeem, een gebruiksaanwijzing.

De Voyager Tarot lessen geven je deze gebruikaanwijzing.

Deze Gouden regels voor de Tarot worden gesymboliseerd door verschil­lende kaarten en worden samen met het andere lesmateriaal ter beschikking gesteld.

Om het duiden van de Tarot te leren is er maar één manier:

oefenen !

 Hiervoor worden in Nederland de praktijkdagen georganiseerd.

De praktijkdagen staan onder leiding van een ervaren beoefenaar van de Tarot, die voor iedere vraag klaarstaat.

Tijdens deze praktijkdagen kunnen vragen, die bij je op gekomen zijn bij het doornemen van het les­materiaal, worden gesteld.

 

Voor het behalen van het diploma Voyager Tarot Consultant®

zijn de praktijkdagen verplicht.

De kosten, verbonden aan het volgen van de verplichte praktijkdagen, zijn daarom bij de prijs van de opleiding inbegrepen.

 

Oefening is de sleutel tot meesterschap van dit oude vak.

 

Iedere les geeft je een mogelijkheid om een duiding te oefenen.

Tarot bevat, als de woorden in een boek, beelden die concepten en ideeën weergeven.

Als je eenmaal deze symbolen begrijpt, dan kun je de Tarot lezen

begin

Wat zijn de mogelijkheden van Tarot?

 

Om aan te geven wat tarot kan doen, kunnen we het beste beginnen met wat Tarot niet doet:

Tarot vertelt je niet wat je moet doen.

Tarot vertelt je niet wat de toekomst inhoudt.

 

Tarot vertelt echter wel wat de huidige omstandigheden zijn, welke mogelijkheden je nu ter beschikking hebt. Op basis van deze kennis is het mogelijk dat je zelf de beste beslissing voor je toekomst maakt.

Bij alle beslissingen die neemt draag je zelf de verantwoordelijkheid, neem je zelf de actie, en indien deze goed wordt genomen, profiteer je ook zelf van de resultaten.

 

Door het nemen van de juiste beslissingen, en het ondernemen van de juiste actie, ontstaat de toekomst zoals je die voor ogen had. Dingen gebeuren niet meer zomaar, je hebt je leven in eigen hand.

 

Tarot gebruiken

Gebruik de tarot in het leven van nu, in je beroep, maak plannen op korte, en op lange termijn, en voer ze stap voor stap uit. Verspil niet langer energie aan zaken die toch niet haalbaar zijn, doe de dingen die kunnen, en je vaart er wel bij.

 

Het rendement van de opleiding vertaalt zich in beter functioneren, in het goed voelen bij de dingen die je doet, en als je je  goed voelt dan gaat het beter, eenvoudiger, het rendement komt als vanzelf.

begin

Tarot Carrière

Spreekt het werken met de tarot je erg aan, wil je er graag professioneel mee werken? Dat kan. Met de behaalde graad van Voyager Tarot Consultant® kun je consulten doen voor jezelf en voor anderen. De graad wordt niet zomaar aan iedereen toegekend. Je moet voldoen aan de eisen die hiervoor gelden:

·        je moet ten eerste de kaarten kennen

·        je moet beschikken over de juiste gesprekstechniek

·        je moet beseffen wat je wel, en vooral wat je niet mag vertellen!

 

Dit leer je tijdens de praktijkdagen.  Het toezicht op de kwaliteit berust bij de ontwerper van de Voyager Tarot, James Wanless, die deze graden in Amerika heeft ingesteld.

Voorts zul je kunnen profiteren van de marketing ondersteuning van buro voor tarot, die bekendheid aan de kwalificatie Voyager Tarot Consultant® geeft.

Ook voor praktische vragen met betrekking tot het opstarten van een eigen praktijk kun je een beroep doen op de kennis die bij buro voor tarot aanwezig is.

buro voor tarot krijgt nu al op beurzen vragen waar men elders in het land terechtkan voor een goed consult.

Het voltooien van de graad van Voyager Tarot Teacher® geeft je de mogelijkheid om zelf de praktische ondersteuning te geven bij de Voyager Tarot Opleiding.

buro voor tarot wil graag samen met vakbekwame Voyager Tarot Teachers® in het hele land samenwerken in het kader van de opleiding. Hierdoor kunnen veel meer mensen in de gelegenheid worden gesteld om meer bewust het leven door te gaan.

Tot slot is het mogelijk de opleiding af te ronden met de Voyager Tarot Master® graad, waardoor je ook teachers kunt opleiden. (Tegen die tijd, of misschien al eerder ben je volop met tarot bezig).

meer Informatie? klik hier