buro voor tarot
centrum voor persoonlijke ontwikkeling

Wil je onze gratis e-mail nieuwsbrief ontvangen?  Vul dan onderstaande gegevens in:

voornaam
achternaam:
email:

Kundalini - De Musical

Met Tarot karakters in de hoofdrol

 

Deze musical is een initiatief van de stichting Ritzel in Rijen die reeds eerder twee musicals met succes heeft geproduceerd .

Deze musical is echter een ander verhaal, deze musical is Nieuw, zelf geschreven, muziek gecomponeerd  ja werkelijk alles in eigen hand gemaakt.

Wij (Agnes en Jurre van buro voor tarot) zijn bij de eerste doorloop repetitie geweest. 

De levensenergie Kundalini straalt er af, fantastische zangers, acteurs en dansers. En niet te vergeten het grote orkest dat voor de muzikale begeleiding zorgt.

Behalve deze overdonderde ervaring van klank en spel en bij de echte uitvoering het licht, de kleding en de decors, heeft deze musical nog een extra dimensie:

De Tarot

Je maakt in levende lijve met de karakters van de Tarot, de grote archetypische beelden van de Zot, De Keizer, De Keizerin, De Duivel enz.

De kleding draagt de kenmerken die zo typisch zijn voor de karakters op de kaarten.

Daarom is deze voorstelling een aanrader voor ieder die van musical houd, maar ook voor degenen die willen genieten van de symboliek die Tarot te bieden heeft.

Je kunt deze 50 euro per persoon voorstelling bijwonen voor slechts 18 euro.

De uitvoeringen zijn in november, maar wacht niet te lang met het bestellen van een kaartje want ik denk dat ze snel op zullen zijn.

Bestel een kaartje op de site van Ritzel: www.ritzel.nl