buro voor tarot Doe de Vier Elementen Test   
   BASISCURSUS VIA DE E-MAIL         MONDELINGE TAROT CURSUSSEN             BEROEPSOPLEIDING TAROT MEDIATOR   
Open Dag zondag 12 augustus 2007

Tarot Inzicht Therapie

Basiscursus Tarot vanaf € 12,- per maand PER POST OF E-MAIL  Rider Waite   

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? abonneer je dan op onze gratis e-mail nieuwsbrief:
Voornaam:  Achternaam:  e-mail adres:           

Wil je het programma per post ontvangen? vul dan hier je adres in: straat+ huisnr postc.plaats 

   Start Omhoog

ing. Jurre Yntema

JURRE  raakte al op zijn tiende geďnteresseerd in de wondere wereld van de sterren en de planeten: de Astronomie. Rond zijn 25ste  zou hij wel eens aantonen dat de Astrologie nergens op sloeg. Hij verdiepte zich erin, ging rekenen en moest concluderen dat er heel veel van klopte.

Tijdens zijn vervolgopleiding (Hogere Agrarische School) kwam hij in aanraking met de nieuwste ontwikkelingen in de natuur- en wiskunde: de Kwantummechanica en analytische meetkunde. Wetenschappelijke ontwikkelingen die op de rand van het “kenbare” staan.

Jurre was enige tijd werkzaam in de agrarische sector, maar stapte al snel over naar de financiële dienstverlening. In 2001 sloot hij zijn carričre af als directeur marketing bij een assurantiebedrijf.

Tijdens zijn commerciële werkzaamheden bleef ook ‘de andere kant’ trekken. Hij volgde een opleiding Astrologie, verdiepte zich uitgebreid in de filosofie van vergelijkende religie-stelsels, de Druďden e.d..

Uit hoofde van zijn voormalig beroep kwam hij in contact met vele grote bedrijven, waar de problematiek rond ziekteverzuim, ziektekosten, wachtlijsten en goed personeelsbeleid aan de orde kwam.

Toen bleek, dat uit oeroude filosofische stelsels goede lering te trekken is voor een oplossing van de hedendaagse moderne problematiek

start