buro voor tarot Doe de Vier Elementen Test   
   BASISCURSUS VIA DE E-MAIL         MONDELINGE TAROT CURSUSSEN             BEROEPSOPLEIDING TAROT MEDIATOR   
Tarot Inzicht Therapie

Inschrijving beroepsopleiding tot Tarot Mediator van start

Basiscursus Tarot vanaf € 12,- per maand PER POST OF E-MAIL  Rider Waite   

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? abonneer je dan op onze gratis e-mail nieuwsbrief:
Voornaam:  Achternaam:  e-mail adres:           

Wil je het programma per post ontvangen? vul dan hier je adres in: straat+ huisnr postc.plaats

Start Omhoog

Conclusie

Ongeacht de gezondheidsproblemen, blijkt dat deze significant aanwezig zijn bij steeds (ongeveer) dezelfde verdeling van de vier elementen.

Binnen de geneeskunde wordt er een duidelijk onderscheid gemaakt tussen lichamelijk en psychische problemen. Dit onderscheid vinden we in de testresultaten niet terug. Binnen de gangbare geneeskunde vormen met name psycho-somatische klachten een probleem. Psycho-somatische klachten zijn lichamelijke klachten zonder duidelijk aanwijsbare oorzaak, of te verhelpen (fysiek) mankement, zonder dat er bij deze groep sprake is van duidelijke psychologische diagnose.

Met deze test wordt aangetoond dat in feite alle gezondheidsproblemen psycho-somatische van aard zijn, in die zin dat er een onbalans is tussen de verschillende karakterkenmerken, die zich tenslotte uit in fysieke dan wel psychische gezondheidsklachten.

Gezondheidsklachten zijn niet gerelateerd aan de verschillende elementen. Bepaalde klachten treden dus niet op bij het veel of juist voorkomen van een bepaald element. De klachten ontstaan alleen door de onbalans en de aard van de klacht wordt door een andere factor bepaald die niet aan de onderzochte vier elementen is gerelateerd. Iedereen heeft een aanleg voor enkele bepaalde ziekteverschijnselen. Indien er een verstoring optreedt tussen de vier elementen komt deze klacht tot uiting. De aanleg voor een bepaalde ziekte wordt bepaald door het DNA, de erfelijke aanleg.

Het is dus niet de aanleg voor een bepaalde kwaal, een “mechanisch” gebrek, of een infectie, die gezondheidsproblemen veroorzaakt, maar een psychische onbalans die onbewust de aanleg tot uiting laat komen of de afweer voor infecties vermindert.

Aan de hand van de testresultaten kan worden vastgesteld dat slechts een kleine wijziging in de verdeling iemand naar een gebied kan brengen waar klachten niet significant aanwezig zijn. Een wijzing van bijvoorbeeld 5 % van de elementen Vuur, Lucht en Aarde, kan voor iemand die nu 0% scoort op één van deze elementen in de gevaarvrije zone brengen.